Eilersen-bg
english
contact Eilersen
 

God Jul med 15% vækst

God Jul og Godt Nytår fra Eilersen
God Jul og Godt Nytår fra Eilersen
Nyt Eilersen Produktkatalog: Next Generation Digital Load Cells
Nyt Eilersen Produktkatalog: Next Generation Digital Load Cells

”Her hos Eilersen har 2016 været præget af produktudvikling og lanceringen af NEXT GENERATION LOAD CELLS - en række nye vejeceller, vejemoduler, vejeterminaler og vejeløsninger til industrielle applikationer.

Samtidig har vi udviklet vores eksisterende salgsnetværk og fået flere nye distributører, som styrker vores position på eksportmarkedet,” siger direktør Frederik Eilersen, Eilersen Electric Digital Systems A/S i Kokkedal.

”Alt i alt har 2016 været et rigtig godt år for Eilersen Electric Digital Systems, og som det ser ud lige nu, når vi vores vækstmål for året på omkring 15%.

”Jeg vil derfor gerne ønske alle vore kunder, distributører og partnere en rigtig God Jul og et Godt Nytår med tak for samarbejdet i 2016. Jeg er sikker på, at 2017 bliver endnu bedre.”

Optimale vejeceller til industrielle applikationer

Eilersen har været særdeles aktiv i 2016 med introduktion af flere verdensnyheder, bl.a. den nye serie af hygiejniske vejeceller type CL-Ex og CM-Ex, specielt udviklet til proces- og medicinalindustrien, nemme at installere og hurtige at rengøre. 

Eilersen fortsætter messeaktiviteterne i 2017 og udstiller igen allerede den 25-26. januar 2017 i Hamborg på ”All About Automation”, messen for industriautomation i Nordtyskland, hvor de nyeste skud på stammen af digitale vejeceller til industrielle applikationer præsenteres.

Patenteret kapacitiv teknologi med unikke fordele

Siden 1969 har Eilersen Electric i Kokkedal været dedikeret til udvikling, produktion og salg af robuste industrielle sensorer i høj kvalitet baseret på kapacitiv teknologi til måling af kraft og vægt.

Eilersen vejeceller og vejeløsninger benyttes i dag i industrielle applikationer verden over, og ny produkter lanceres løbende bl.a. på messer og udstillinger.

Eilersens omfattende know-how er patenteret på verdensplan og implementeret i Eilersen digitale vejeceller. Den kapacitive teknologi udviklet af Eilersen giver en række fordele i forhold til andre teknologier, der anvendes i transducere til måling af kraft og vægt.

Robust med høj nøjagtighed

Eilersen vejeceller tåler op til 10 gange overlast, er fremstillet i rustfrit stål og hermetisk kapslet (IP68) ved lasersvejsning.

Desuden har Eilersen vejeceller stor nøjagtighed (op til OIML C6), enestående pålidelighed, og tilbyder simpel mekanisk og elektrisk installation samt minimalt vedligehold til brug i hårde og krævende industrielle applikationer.

Eilersen vejeceller er tilgængelige i kapaciteter op til 500 tons og leveres med en bred vifte af instrumentering, herunder vejeterminaler samt vejemoduler med EtherNet IP, Modbus TCP/IP, PROFINET, Profibus DP, DeviceNet, RS485, 4-20mA og 0-10VDC grænseflader.

Eilersen vejeceller og vejeløsninger kan leveres i OIML og ATEX certificerede versioner.

Alle Eilersen produkter udvikles, produceres og kalibreres individuelt i Eilersens egne produktionsfaciliteter i Danmark og Schweiz.

Ny produktbrochure fra Eilersen

Se mere her og download den nye produktbrochure NEXT GENERATION LOAD CELLS - se og download her

Har du spørgsmål eller ønsker mere information,
så kontakt os på tlf. 49 180 100

 


If you would like a quote or information on the Eilersen digital load cells and robust weighing solutions, please send a request using our contact form