Eilersen-bg
english  de
contact Eilersen
 

Et travlt år med udviklingsprojekter og øget salgsaktivitet


Eilersen status 2014: Vejecelle udviklingsprojekter og øget salgsaktivitet (originalartikel fra Teknisk Nyt nr. 13/2014)
Eilersen status 2014: Vejecelle udviklingsprojekter og øget salgsaktivitet (originalartikel fra Teknisk Nyt nr. 13/2014)

Eilersen Electric A/S har i over 35 år leveret vejeløsninger til industriapplikationer i ind- og udland.

Vejeløsningerne er baseret på robuste digitale vejeceller, der tolererer overlast og sidelast, hvilket letter installation samt minimerer vedligehold. Vejecellerne er produceret i rustfrit stål, er hermetisk lukkede (IP68) og kan tilbydes i højpræcise OIML og ATEX godkendte versioner til zone 1, 2, 21 og 22.

Et team af erfarne ingeniører og softwareudviklere sikrer, at Eilersen også er i stand til at tilbyde rådgivning og projektering af kundetilpassede instrumenteringsløsninger.

Videreudvikling

- Eilersen Electric har i 2014 investeret betydelige ressourcer i optimering og videreudvikling af produktporteføljen, hvilket vil resultere i en række produktlanceringer i 2015, fortæller general manager, Frederik Juul Eilersen.

Et af udviklingsprojekterne har fokuseret på opdatering af målekredsløbet for at optimere de allerede gunstige specifikationer for de patenterede digitale vejeceller, mens andre projekter har omhandlet udvikling af nye fieldbus interface moduler for EtherCAT og PROFINET interface.

Som et resultat af satsningen blev den nye vejeterminal type 5024G typegodkendt i oktober måned, mens endnu en nyudviklet vejeterminal for OEM markedet forventes typegodkendt inden udgangen af året.

Årets messer

Eilersen Electric A/S har i 2014 deltaget på en lang række messer i ind- og udland, herunder ONS offshoremesse i Stavanger, Automatik14 i Brøndby, Scanautomatic-ProcessTeknik i Göteborg, Elliaden industrimesse i Oslo, Industrial Processing i Utrecht samt Foodtech i Herning.

- På alle messer har der været stor interesse for vores vejeceller og instrumentering, siger han videre.

Bidrag til Iphone 

Virksomheden har endvidere udviklet kundetilpassede løsninger til en række maskinbyggere, som har haft behov for en robust og nøjagtig vejeløsning samt en fleksibel instrumentering.

Dette har blandt andet resulteret i levering af et stort antal digitale vejesystemer til en stor international koncern i Kina til automatisering af produktionen af den nye Iphone 6.

År 2015

- I 2015 vil vores fokus være at vækste yderligere ved lancering af en række nyudviklede produkter, at udbygge distributionskanalerne samt at reducere omkostningerne ved optimering af indkøb og automatisering af en række processer, slutter Frederik Juul Eilersen.

 

Denne artikel er fra Teknisk Nyt nr. 13/2014

Download originalartiklen "Et år med udviklingsprojekter og øget salgsaktivitet"