Eilersen-bg
english  de
contact Eilersen
 

Digitale vejesystemer med intelligent setup

Digitale vejesystemer med intelligent setup
Digitale vejesystemer med intelligent setup

Eilersen Electric A/S i Kokkedal har udviklet en intelligent instrumentering, der udnytter en række af de fordele, der er ved at benytte en fuld digital målekæde baseret på digitale vejeceller.

Den fulddigitale vejeterminal type 5024G er det første produkt, som kan leveres med den nyudviklede intelligente setup funktion. Denne vejeterminal kommunikerer direkte med Eilersen digitale vejeceller og betjenes via det kapacitive touch keyboard. Dette sikrer en målekæde uden tab af nøjagtighed, og designet gør terminalen ekstra robust og driftssikker selv i hårde industrimiljøer.

Intelligent setup sikrer en korrekt og hurtig installation

Den nye intelligent setup funktion benyttes under installationen af vejesystemet, hvor den automatisk kommer med forslag til konfigureringen af de forskellige vejetekniske parametre, og dette sikrer en korrekt og hurtig installation af vejesystemet.

Ved første opstart af vejesystemet føres brugeren igennem en række parametre, der skal gøre systemet klar til brug. Da hele vejesystemet har indbygget intelligens og automatisk genkendelse af f.eks. antal vejeceller, vejeområde, forslag til skalering og enhed, skal der for de fleste parametre udelukkende kvitteres for vejesystemets forslag.

Dette letter installation og ibrugtagning, og gør brugen af installationsvejledninger og beskrivelser overflødig. Dette reducerer både tidsforbrug og risikoen for fejl i opsætningen af vejesystemet.   

Udover ovennævnte parametre, vil vejeterminalen også give forslag og information til følgende: Måletid og filterindstilling for optimering af vejesystemet, rogrænse og zero tracking, system kalibrering og hjørne kalibrering, linearisering samt diagnostik og serie nr. mv. på alle tilsluttede vejeceller.

Fordele ved en fulddigital målekæde

Instrumenteringens indbyggede digitale interface gør det muligt at opbygge en fulddigital målekæde, som giver mulighed for opsamling af vejedata for hver vejecelle. En fordel ved at benytte en digital målekæde er, at kommunikationen ikke er følsom over for elektrisk støj, som det ofte ses ved analoge signaler.

Denne nye løsning kan leveres til mange forskellige vejesystemer med standard software for eksempelvis fyldning, blanding, båndvægte, kontrolvejning og kranvægte.

Desuden kan Eilersen tilbyde udvikling af kundetilpasset vejesoftware til projekter, der ikke kan løses med den brede palette af standard software.

Denne nye intelligente vejeløsning kan benyttes til alle vejeopgaver og i alle industrier, hvor korrekt installation og høj oppetid er en fordel.

Konfigurerbar og fleksibel instrumentering

Vejeterminalen type 5024G tilbydes som standard med EtherNet/IP, Modbus TCP og seriel RS485 interfaces samt analog 4-20mA udgang, men kan som option udvides med Profibus DP og PROFINET interface for kommunikation med PLC, PC, stregkodelæsere etc.

Displayet er grafisk højkontrast og funktionstasterne styrer alle funktioner nemt og letlæseligt under alle lysforhold. Vejeterminalen er som standard udrustet med alibifunktion og 4 konfigurerbare 24Vdc I/O.

Vejeterminalen og vejecellerne kan desuden forsynes med en egenudviklet løsning for batteri backup, som kan forsyne vejesystemet.

Vejeterminalen samles, testes og konfigureres i Eilersens faciliteter i Kokkedal og leveres forberedt for panelmontage eller som option monteret i en rustfri kapsling.

Verdensledende teknologi

Eilersen er verdensførende inden for digitale vejeceller, vejeterminaler, vægte og vejeløsninger til industrien. Eilersen har siden 1969 udviklet, fremstillet og leveret industrielle vejesystemer baseret på den patenterede kapacitive teknologi.

Specielt ”tunge” virksomheder inden for bl.a. fødevare- og farmaceutisk, kemisk og offshore industri har glæde af de pålidelige vejeløsninger – og Eilersen har i dag installationer i mere end 90 lande verden over.

For mere information, kontakt

Eilersen Electric A/S
Kokkedal Industripark 4
DK-2980 Kokkedal
Denmark
Tlf. 49 180 100


If you would like a quote or information on the Eilersen digital load cells and robust weighing solutions, please send a request using our contact form