Eilersen-bg
english  de
contact Eilersen
 

Næste generation vejeceller fra Eilersen


Michael Martinussen og Frederik Eilersen klar til præsentation af næste generation vejeceller fra Eilersen på AUTOMATIK 2016
Michael Martinussen og Frederik Eilersen klar til præsentation af næste generation vejeceller fra Eilersen på AUTOMATIK 2016
NEXT GENERATION kataloget
NEXT GENERATION kataloget

”For os handler det om, at vores digitale vejeceller skal kunne kommunikere med de systemer, vores kunder bruger.”
- Frederik Eilersen, Eilersen Electric A/S, Kokkedal

 

Eilersen præsenterede sin NEXT GENERATION DIGITAL LOAD CELLS på AUTOMATIK 16 messen, og som altid var der stor interesse for de nyeste digitale vejeceller, vejemoduler og vejesystemer fra Eilersen.

”Vi har udvidet serien af vejemoduler med nye PROFINET og Modbus TCP/IP fieldbus interfaces, så vores vejeceller kan kommunikere med alle de mest udbredte EtherNet baserede platforme.

Det er stadig nøjagtighed, pålidelighed og en enkel installation, som er kernen i den fortsatte udvikling af vores produkter, så når vores kunder efterspørger EtherNet-baseret kommunikation, så udvikler vi det. 

Og vi har fået rigtig mange gode og positive tilbagemeldinger på de nye fieldbus vejemoduler. Specielt hvor nemt det er at installere samt muligheden for at få vægt og status for hver enkelt vejecelle - også via remote access.”

Dansk udvikling og produktion

Eilersen vejecellerne er udviklet og produceret i Danmark i rustfrit stål og, og de er hermetisk lukkede (IP68) med lasersvejsning.

”Samtidig er Eilersen digitale vejeceller kendetegnet ved, at de måler på afstandsændring inde i vejecellen ved hjælp af et kapacitivt måleprincip, så de – i modsætning til stort set alle andre vejeceller på markedet – ikke lider skade ved overlast.

Det forlænger levetiden og minimerer kundens omkostninger i både tid og penge, og vejeløsningerne kan benyttes i alle produktionsmiljøer, fra renrum til olieplatforme,” siger Frederik Eilersen.

”Det digitale måleprincip giver Eilersens produkter en lang række fordele eksempelvis en nem elektrisk installation og indkøring af vejecellerne, som blandt andet ikke skal kalibreres i forhold til vejecellens kabellængde samt mindre følsomhed over for elektrisk støj.”

Patenteret kapacitiv teknologi

Eilersen har over 40 års erfaring som eksperter i industriel vejning, og alle Eilersen vejeceller er baseret på et patenteret kapacitivt måleprincip. Denne kapacitive teknologi sikrer en enkel mekanisk og elektrisk installation samt høj pålidelighed og præcision.

Eilersen vejeceller tolererer torsion samt høj overlast og sidelast, hvilket eliminerer behovet for mekaniske indbygningssæt og overlaststop. Denne robusthed gør vejecellerne særdeles driftssikre, reducerer totalprisen og minimerer virksomhedens omkostninger til vedligehold.

Det kapacitive måleprincip er udviklet af Eilersen og er anerkendt af tilfredse brugere i industrielle installationer verden over.

Fleksibel instrumentering

De nye vejeceller kan leveres med de mest gængse fieldbus interfaces eksempelvis PROFINET, Profibus DP, EtherNet IP og Modbus TPC/IP. Desuden kan de nye vejeceller leveres med en række digitale vejeterminaler med program for de fleste vejeapplikationer eller som option med kundetilpasset firmware.

Download NEXT GENERATION DIGITAL LOAD CELLS kataloget her.

Mere information:

Eilersen Electric A/S
Kokkedal Industripark 4
DK-2980 Kokkedal

Tlf +45 49 180 100

Fax +45 49 180 200