Eilersen-bg
english  de
contact Eilersen
 

NY Single point vejecelle med høj nøjagtighed og stor robusthed


Digital XBL Single Point vejecelle
Digital XBL Single Point vejecelle

NY XBL Single point vejecelle

Eilersen Electric A/S lancerer ny verdenspatenteret vejecelle på HI17


Eilersen vil på HI17 messen præsentere den nye digitale single point vejecelle type XBL, hvis mekaniske opbygning er baseret på et nyt verdenspatent. Vejecellen er udviklet specifikt til maskinbyggere med opgaver inden for dynamisk vejning og procesvejning samt generelle vejeapplikationer, hvor der stilles høje krav til præcision og pålidelighed.


Single point vejecelle med høj nøjagtighed og stor robusthed

Den nye vejecelle er udviklet og produceret i Danmark samt baseret på det meget præcise og robuste kapacitive måleprincip. Dette giver mulighed for at installere vejecellen uden de mekaniske overlaststop, der normalt er nødvendige ved andre vejecelle teknologier, hvilket resulterer i en simpel installation uden behov for vedligehold.


Den nye digitale single point vejecelle type XBL produceres i elektropoleret rustfrit stål, er lasersvejst (IP68) og kan leveres i kapaciteter op til 100 kg med helt op til 99,985% nøjagtighed. Desuden er vejecellen ATEX-certificeret til installation i ATEX zone 1, 2, 21 og 22.


Ny ASIC giver optimale specifikationer

Under udviklingen af den nye serie af vejeceller, har der været fokus på at optimere specifikationerne gennem en egenudviklet ASIC, som er baseret på den nyeste mikroprocessor teknologi.


Den nye ASIC er grundlaget for den digitale teknologi, der medfører at den nye XBL leveres kalibreret fra fabrik og er monteret med et kabel, der kan skiftes eller tilpasses i længden on-site uden indflydelse på vejecellens kalibrering. Alle egenskaber der letter montage og idriftsættelse samt sikrer en vedligeholdelsesfri løsning.


Fleksibel instrumentering

De nye vejeceller kan leveres med de mest udbredte interface muligheder, eksempelvis PROFINET, Profibus DP, EtherNet IP og Modbus TCP. Derudover kan Eilersen vejeceller leveres med en række digitale vejeterminaler, der indeholder standard firmware for de fleste vejeapplikationer eller som option med kundetilpasset firmware.


Pålidelig kapacitiv teknologi

Eilersen har mere end 40 års erfaring i at levere industrielle vejeløsninger baseret på kapacitive vejeceller, der er kendt for en simpel mekanisk og elektrisk installation, som reducerer både omkostningerne ved den samlede installation samt minimerer kundens vedligeholdelsesomkostninger.


Disse fordele er kendt og værdsat af tilfredse kunder i mere end 85 lande over hele verden.

Besøg Eilersen og se nyheden på hi2017 messen STAND M9482.

Mere information:

Eilersen Electric A/S
Kokkedal Industripark 4
DK-2980 Kokkedal

Tlf +45 49 180 100

Fax +45 49 180 200